Små kliniker och stora sjukhus - välj din egen väg

Odontologi

Connect

Odontologi

 

Tycker du, precis som vi, att tandvård är en naturlig del av djurens hälsa och välmående? Vill du vara med och forma framtidens djurtandvård? Kom till oss på Evidensia, vi söker både legitimerade veterinärer och legitimerade djursjukskötare som vill vara en del av vår rikstäckande satsning inom odontologi. 

Vår odontologisatsning innehåller bland annat:

  • Ett heltäckande tandvårdserbjudande för både hund och katt för att underlätta vid behandling.
  • Vår egna Evidensia Academy erbjuder exklusiva och skräddarsydda utbildningar inom odontologi för vår personal (både för legitimerade veterinärer och djursjukskötare). Programmet möjliggör kompetensutveckling i flera steg och innehåller kurser från grundläggande till avancerad nivå. Deltagarna blir efter avslutad kurs en viktig del av Evidensias interna kunskapsnätverk inom odontologi och en viktig kugge i vår resa mot vår vision djursjukvård i världsklass.  
  • Om-, och utbyggnationer av våra tandvårdsavdelningar för att säkerställa ändamålsenliga lokaler och adekvat utrustning, både i patientsäkerhetsyfte och för att förbättra arbetsmiljön för vår personal.
  • Vid behov finns central veterinärmedicinsk kompetens att tillgå för stöd vid exempelvis patientutlåtanden av svåra fall, identifiera utvecklingsmöjligheter, utformning av nya kurser etc.

Vi söker just dig, du som brinner för djurens bästa och vill vara en del av vår satsning inom odontologi. Du kan ha flerårig erfarenhet, eller ett nyfunnet intresse inom området – det finns plats för alla!

Vi finns över hela Sverige, kolla nedan om det finns en öppning någonstans i närheten av dig.  

 

Alla jobb

Jobbar du redan på Evidensia Djursjukvård?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@evidensia.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor